Skupština SDS-a u Banjaluci

Mićić: Tražiće se ostavke odgovornih za loš izborni rezultat

  • 15.12.2018. 08:27

Na Skupštini SDS-a u Banjaluci danas bi trebalo da bude donesena odluka o raspisivanju redovnih unutarstranačkih izbora, izjavio je Srni član Glavnog odbora SDS-a Davor Šešić.

Šešić, koji je i poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da se na dnevnom redu Skupštine nalazi i analiza izbornih rezultata.

Kako ATV saznaje, delegati će se baviti i pitanjem povjerenjem lideru stranke Vukoti Govedarici.

A kad su u pitanju delegati, izvor ATV-a tvrdi da lider stranke, na svoju ruku mijenja određen broj delegata ili pokušava to da uradi. 

Najizraženije je to u Čelincu, gdje su, kako saznajemo, neki od delegata već zamijenjeni.

Izvor otkriva da će sutra na skupštini, veliki broj članova insistirati da delegati iz Doboja budu prisutni jer smatraju da njihovo članstvo niko ne može da ospori.

Vukoti Govedarici, i ljudi iz njegovog okruženje polako okreću leđa, o čemo smo nedavno pisali, a zamjeraju mu i da ne drži obećanja dato u Beogradu da će učiniti sve i sarađivati sa svakim ko štiti nacionalni interes. 

Potpredsjednik SDS-a Mićo Mićić izjavio je da će Gradski odbor /GO/ stranke u Bijeljini na sjednici tražiti ostavke odgovornih za loš izborni rezultat.

On ja naglasio da su na prošlim izborima Doboj i Bijeljina ostvarili najbolje rezultate, ali da nisu imali ministre.

Mićić je za “In” televiziju rekao da je bijeljinski SDS bio nezadovoljan prethodnih godina.

– Godinama smo pobjeđivali i godinama bili najjači, a niko iz našeg SDS-a nije imao odgovarajuću funkciju i podršku. Kada govorim o ovim stvarima nikada ne govorim u svoje ime, govorim u ime GO SDS – dodao je Mićić.

Skuština SDS-a zakazana je za 12 časova u prostoru Banjalučkog velesajma, ali je zbog vremenskih neprilika odgođena za 13 časova.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)