Niš

Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo Đokića, doveden u tužilaštvo na saslušanje

  • Извор: Телеграф
  • 23.10.2021. 09:26

Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, doveden je oko 9 časova u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih. Osumnjičeni Džonić i pokojni Đokić braća su od tetaka.

Podsjetimo, Đokići su posljednji put viđeni u noći između subote i nedjelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gdje su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Tijela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gdje su kobne večeri i bili u posjeti Goranovoj majci.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

(Telegraf)

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.