Niš

Muškarac rekao ženi da mu je dosadio život, pa pokušao da se raznese bombom

  • Извор: Агенције
  • 12.07.2021. 17:55

Nišlija Slobodan S. (78) pokušao je danas oko 10 časova da se raznese ručnom bombom, ali je prethodno supruzi Biljani i snaji rekao da izađu iz kuće.

Poslije dolaska iz grada gdje sam plaćala račune, rekao mi je “dojadio mi je ovakav život, izađite vas dvije, hoću da se raznesem bombom”. Ja sam se mnogo uplašila i odmah sam zvala policiju. Oni su se tu stvorili za kratko vrijeme i ubijedili ga da odloži bombu. Nas dvije smo već bile napolju, sad je on sam u kući i sigurno je gladan jer ja ne smijem unutra, a on ne može sam da uzme – priča Biljana.

Ovaj čovjek je zaista htio da se ubije jer kako nezvanično saznaje Kurir, na bombi je izvučen osigurač, ali ona nije ekplodirala.

U tom iščekivanju antidiverzantske jedinice Biljana kaže da se on šlogirao prije šest godina.

– Pored šloga kada je bio godinu dana u krevetu, postao je i srčani bolesnik. Ja sam ga kupala, hranila, mijenjala pelene, a on je sve više klonuo i duhom i tijelom. On nam nikada nije prijetio, pokušala sam i da ga ubijedim da to ne čini, ali nije htio da me sluša. Lijepo mi je rekao “ne živi mi se više” – priča Biljana.

Cijeli kraj oko ove kućice gdje žive Slobodan i Biljana, koji imaju dva odrasla sina, je bio blokiran tokom cijelog prijepodneva.

Тагови: