Aleksinac

Policija traga za tročlanom porodicom: Kćerka Lidija ima 25 godina

  • Извор: Телеграф
  • 29.09.2021. 16:28

Pripadnici MUP u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca Goranom Đokićem (57), njegovom suprugom Gordanom (56) i kćerkom Lidijom (25), čiji je nestanak prijavljen juče.

- Ova porodica je posljednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim vozilom „folksvagen pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028 AI, uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 ili 018 522 982 – navodi se u policijskom saopštenju.

Kako je kazala Verica Đokić, Goranova snaha, Đokići su u nedjelju bili na ručku kod njegove majke u selu Moravac.

- Otišli su oko 12 sati, nisu pominjali da će negdje otputovati. Moja svekrva, Goranova majka, im je sutradan telefonirala ali se niko nije javljao ni u kući ni u njihovoj radnji. Kad sam došla kući sa posla, nastavila sam da ih pozivam na mobilne telefone, nikog nisam uspjela da dobijem, pa je moja kćerka njihov nestanak prijavila policiji - kazala je Verica.

Novica Aritonović, Gordanin brat vidno zabrinut, objašnjava da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinac.

- Snimila ih je kamera na perionici nadomak Aleksinca, njihov "pasat" prošao je tu u nedjelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svjetlo je gorjelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Vidio sam da su posljednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do prije tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvijek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, vidjećemo šta će biti - kazao je Aritonović.

Mada se u prvi mah smatralo da su Đokići možda otputovali, pregledom kamera je ustanovljeno da nisu izašli na auto-put pa policija pretražuje Aleksinac i okolinu. Posljednji put njihovo vozilo je viđeno u Žitkovcu gdje ih je snimila nadzorna kamera na jednoj perionici.

(Telegraf)

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.