Niš

Prostitutka s nevjenčanim suprugom mamila mušterije, pljačkala ih i prijetila im

  • Извор: Телеграф
  • 08.11.2021. 16:31

Policija u Nišu uhapsila je djevojku M. Z. (29) zbog razbojništva, nakon što je, kako se sumnja, od mladića starog 26 godina, ukrala novac uz prijetnju nožem.

Ona je, kako piše "Telegraf.rs", sa mladićem S. M. imala dogovor radi pružanja seksualnih usluga, a njih dvoje našli su se 5. novembra na groblju u selu Popovac. Tada je djevojka izvadila nož i uz prijetnju uzela od S. M. 20.000 dinara, što je on prijavio policiji.

Djevojka M. Z. poznata je, inače, policiji i od ranije.

Niška policija uhapsila je 2014. godine nju i njenog nevjenčanog supruga zbog sumnje da su opljačkali jednog Nišliju i Leskovčanina.

Kako je tada utvrđeno, M. Z. bi namamila oštećene ponudama na seks, a kada bi došli u kuću, iz druge sobe bi se pojavljivao njen muž sa noževima u rukama.

"Leskovčaninu je poslala SMS poruku i ponudila mu seksualne usluge navodeći da je broj dobila od njegovog poznanika. Kada je on došao u dogovoreno vrijeme, zaključala je vrata, a onda je izašao njen muž vičući: 'Došao si da mi j.... ženu? Je l' znaš da je to moja žena?'. Zatim su oboje napali žrtvu i prijetili da će mu ubiti porodicu. Njen suprug je podivljao kada je vidio da čovjek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je: 'Zar si sa toliko novca mislio da je j... ?' Uplašeni Leskovčanin je priznao da u kolima ima još 12.500 dinara i mobilni telefon, što su oni uzeli. Zaprijetili su mu da će ga ubiti ako ih prijavi, ali je on to učinio poslije 10 dana", navode sagovornici pomenutog portala.

Ustanovljeno je da Leskovčanin nije bio jedina njihova žrtva, jer je slično prošao i jedan Nišlija.

"Taj čovjek je i ranije koristio usluge M. Z. pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda da ponovo dođe. Rekla mu je da kupi dvije litre piva, da će se lijepo zabaviti, ali je prošao isto kao i Leskovčanin. Prostitutka i njen nevjenčani suprug su mu zaprijetili da će ga odvesti u obližnji park Bubanj da mu iskopaju grob, da će mu poslati kriminalce ako im ne da novac. On kod sebe nije imao para, pa su mu uzeli mobilni telefon. Krenuli su sa njim kolima da navodno pozajmi novac od prijatelja, ali se sjetio da u vozilu ima 5.000 dinara što im je dao uz obećanje da će donijeti još. Oni su sa tim parama otišli u kladionicu. Nastavili su da mu šalju poruke, traže ostatak novca i prijete mu, a prestali su tek kada je zaprijetio da će ih prijaviti", ističe sagovornik "Telegrafa.rs".

M. Z. je za ovo djelo dobila godinu i 9 mjeseci zatvora, a na slobodu je izašla 2017. godine.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?