Pavel Šuvalov

Vozač buldožera težak 150 kg godinama silovao i ubijao - Poslije napada bi zaspao na ženama i zahrkao

  • Извор: Блиц
  • 19.10.2021. 16:40

Brutalni ubica i silovatelj težak 150 kilograma koji je često "zaspao, hrčući, povrh svojih zarobljenih žrtava" nakon što ih je seksualno napao, zatvoren je u Rusiji.

Vozača buldožera Pavela Šuvalova (52), koji će iza rešetaka ostati do 2045. godine, rođaci su opisali kao “porodičnog čoveka”.

Masovni silovatelj, oženjen učiteljicom sa kojom ima dvoje djece, vodio je tajni život kao manijak, rečeno je regionalnom sudu u Irkutsku, prenosi Blic.

Šuvalov je ubio dvije svoje žrtve u Tulunu od 1992. godine, prenosi Dejli mejl.

Policija ima dokaze o 60 silovanja, koja uključuju i njegova priznanja, ali u mnogim slučajevima žrtve (starosti između 13 i 40 godina u trenutku zločina) odbile su da svedoče ili su slučajevi zastareli.

Policijski istražitelj Evgenij Кarčevski rekao je da je “karakteristika njegovih zločina” ta što bi zaspao nakon silovanja njegovih žrtava koje nisu mogle da pobjegnu zbog njegove težine od 150 kilograma.

– Vrlo često, odmah nakon silovanja, manijak bi zaspao na žrtvi. Žrtve kažu da ih je pritiskao svojom ogromnom težinom i da bi počeo da hrče – rekao je.

Jedna od žrtava, Valentina Danilova, rekla je: “Napao je mene i moju rođaku s leđa, nožem. Bilo je to prije više od 17 godina, ali još uvijek se svega jasno sjećam. U početku sam pokušavala da pobjegnem, ali me je posjekao nožem i krv mi se slivala niz odjeću. Shvatila sam da je to previše opasno i prestala sam da pokušavam da bježim. Odveo nas je do gradilišta pored puta, bacio jaknu na pod i mučio nas nekoliko sati. Izgubila sam glas vrišteći, ali niko nije došao da mi pomogne. Uspjela sam da pobegnem kada je zaspao na vrhu moje rođake”.

Bivši policijski istražitelj Artiom Dubinin rekao je da je manijak držao nož na grlu svake svoje žrtve kako ne bi mogle da se opiru. Optuženi je “mogao da muči svoje žrtve cijelu noć ili nekoliko sati”.

Niz policijskih grešaka doveo je do toga da je takozvani “Tulunški manijak” nastavi sa zločinima skoro tri decenije.

Žena identifikovana kao žrtva broj 8 rekla je da bi Pavel trebalo da se suoči sa kastracijom.

– Dajte mi ga sada i ja bih ga kastrirala. Iskreno, ruke mi ne bi drhtale. Toliko je godina prošlo i uvijek sam imala tu želju – kazala je.

Manijakov sin rekao je da je “šokiran” i da ne vjeruje da je njegov otac mogao da vodi dvostruki život.

Oko 15.000 muškaraca je podvrgnuto genetskim testovima tokom istrage. Sveukupno je ispitano oko 3.000 muškaraca prije nego što je osumnjičeni pritvoren.


Тагови: